Goed Bouw Bouwaannemers

Een Bouwvak BBQ om de zomervakantie in te luiden! Goed Bouw Bouwaannemers regelde dit voor hun personeel.

Vanuit 3 verschillende vestigingen kwamen de medewerkers naar Ede. Op 17 juli vond het feest plaats.

Smaakvol en Compleet

Goed Bouw koos voor ons Barbecuepakket Smaakvol & Compleet. Als extra item kregen de personeelsleden een smakelijke Belgische lende. Om de inwendige mens helemaal goed te verzorgen bestelden ze ons onbeperkte dranken arrangement.

Verzorgd van A tot Z

Barbecue Catering Nederland regelde, zoals wij dat altijd doen zijn, de complete barbecue voor Goed Bouw Bouwaannemers. Zo hoefde de organisatie zelf nergens naar om te kijken. Borden, bestek, de barbecue, buffetten, alle benodigde opschepmaterialen, de dranken, het glaswerk, de bar etc. Uiteraard kwamen er koks mee om het vlees te bakken en barkeepers om de dranken te schenken.

Barbecue in Ede

De barbecue vond plaats in Ede bij het bedrijf. Barbecue Catering Nederland zorgde voor de benodigde aankleding en partyverhuur, zoals o.a. statafels, parasols en Duitse bankensets. Het weer werkte ook goed mee, het was een zonnige en warme avond. Iedereen had het goed naar zijn zin. Kortom het was een geslaagd feest en een perfecte start van de zomervakantie!

Goed Bouw Bouwaannemers: "Het was een super feest, vanaf begin tot eind tot in de puntjes geregeld! Vriendelijke en vlotte bediening, goed en veel eten. Echt een aanrader!"