SSI BV

SSI BV organiseerde een barbecue voor hun medewerkers. Zij kozen voor Barbecue Catering Nederland om het eten en het drinken te verzorgen.

Zomeraanbieding

SSI koos voor onze zomeraanbieding. Een ideale manier om onbezorgd te genieten van jouw feest of evenement. Wij regelen namelijk alles: de barbecue, het eten, de dranken en de aankleding van de locatie. Daar bovenop krijg je als extra een smakelijke zomerse salade erbij.

Halal Proof

De barbecue was voor 35 medewerkers. Omdat een groot deel van de medewerkers halal eet, hebben we de complete barbecue halal gemaakt. Ter plaatse grilde onze kok met veel plezier de barbecuegerechten voor hen.

1,5 meter BBQ

Vanwege COVID-19 moesten we verschillende maatregelen nemen. Voor ons geen probleem, want voor een barbecue op 1,5 meter afstand draaien wij onze hand niet om. Al het meubilair werd op gepaste afstand neergezet en voor de gasten stonden er op verschillende punten desinfectiepunten. Zo houden we samen Corona onder controle.

Reactie SSI BV

Stephan van de Sande van SSI BV: “onlangs voor mijn collega’s deze firma ingeschakeld voor een hapje en een drankje op het bedrijf. Dit is uitstekend verzorgd. Eten en drinken was super. Helaas hadden we met de corona maatregelen te maken maar ook hierin waren ze volledig voorzien van de juiste methodiek. Al met al; super geregeld. Suus, Sjoerd en Annemarie...dankjewel namens mij en al mijn collega’s!”