Van Hardeveld

Op 15 maart vond de opening van het prachtige nieuwe pand van Van Hardeveld plaats. Naast de officiƫle opening van het pand, werd in dit familiebedrijf het stokje overgedragen van vader op zoon. Als kers op de taart werd ook het nieuwe logo gepresenteerd. Genoeg redenen voor een mooi feest dus!

Voor dit feest verzorgden wij naast de gebruikelijke dranken een gezonde welkomstcocktail bij binnenkomst van de gasten. Een lekker gebakje met het nieuwe logo mocht daar natuurlijk niet bij ontbreken. 

Na de officiële opening en de overdracht deelden wij de dranken uit, zodat alle aanwezigen konden proosten op dit heugelijke feit. Daarna werd het tijd om lekker te eten. Op verschillende plaatsen in het pand hebben we foodcorners geplaatst.  Mooi ingerichte barren waar de gasten heerlijke gerechten konden krijgen, zoals een healty burger, waarbij de gasten zelf hun toppings konden uitkiezen. Een Saladbar, een Flammküchen Corner en een Smoothiebar. Als dessert was er Bubble to Knabble, een heerlijke bubblewafel met diverse overheerlijke toppings. 

Het feest was voor ons helemaal geslaagd en ook Bas van Hardeveld uit Veenendaal was zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Kortom een mooi evenement om op terug te kijken. 

Bas van Hardeveld: “Het was een bijzonder mooi jubileumfeest! Onze 4 pijlers kwamen bijzonder mooi terug in de wijze waarop Catering Groep Nederland het eten en het drinken heeft gepresenteerd. Dank voor jullie creatieve bijdrage”.