Totaal verzorgd barbecuefeest

Vanaf 25 personen kun je bij ons een barbecue boeken van hoogstaande kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten. Onze barbecuepakketten zijn samengesteld door onze koks die passie hebben voor barbecueën. 

Bekijk onze pakketten

Op elke locatie

Je kunt onze bbq catering op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. In combinatie met onze unieke pakketten verzorgen we een heerlijke culinaire ervaring.

Barbecuefeest pakketten

Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor het Green Egg concept en verras je gasten met de smaak van slow-cooking. Bekijk alle pakketten hier. Staat het pakket van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen.  

Inclusief materialen

De barbecue wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:

Extra

De barbecue kan uitgebreid worden met:

  • Ons drankenarrangement, dit is inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallatie, bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten. Twee uur onbeperkt drinken voor € 7,50 per persoon en elk uur extra € 3,50 per uur p.p.
  • Partyverhuurmaterialen, zoals partytenten, tafels, stoelen, podia ed.
  • Eventmanager, wij kunnen het evenement of de barbecuepartij totaal verzorgen en organiseren, op jullie eigen locatie of op voor ons bekende locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs om al deze punten met je door te nemen.

Offerte aanvragen