Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bestellen bij Barbecue Catering Nederland

Bij je bestelling zijn een gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas, barbecuegereedschap, buffettafels en buffetrokken inbegrepen. Onze barbecuepakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig.  Als je ook de dranken bij ons hebt besteld zijn de koelingen, tapinstallatie, bar met spoelbak, glazen, bedieningsmateriaal en schoonmaakkosten inbegrepen.  Vanaf 50 personen zijn de kok, barkeeper en het transport kosteloos.

Om er zeker van te zijn dat een bepaalde datum nog vrij is, kun je het beste zo snel mogelijk een datum bij ons vastzetten. Hoe later in het seizoen je boekt, hoe groter de kans dat deze datum vol is. Als je op korte termijn (een week of minder van te voren) wil bestellen, doe je er goed aan om ons telefonisch te benaderen zodat wij gelijk actie kunnen ondernemen (0318-61 18 62).

Ons beleid bij wijziging of annulering van een partij is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden.
Lees meer

Onze medewerkers hebben dan hun vrije dag. Wel is het mogelijk om alle producten op zaterdag met koelaanhangwagen af te leveren, die kosteloos op locatie achter blijft. We kunnen dan op de zaterdag wel vast alles voor je opbouwen, zodat je op zondag de gekoelde producten op het buffet kunt zetten. Daarbij leveren we voor de barbecue producten kosteloos extra barbecues zodat je met meerdere mensen tegelijkertijd zelf je vlees kunt bakken.

Aantal personen

Je kunt het aantal personen wijzigen tot 1 week voor je feest of event, met een marge van 10% ten opzichte van het geboekte aantal. Partyverhuur kan aangepast worden als het logistiek mogelijk is, dit gaat altijd in overleg met onze planning. 

Wij kennen geen maximaal aantal personen.

Vanaf 25 personen kun je een bestelling voor een barbecue plaatsen. Onder de 25 personen betaal je het transport, de kok en een meerprijs van €50,-.  In het geval dat je onder de 50 personen bestelt krijg je een meerprijs voor transport (€ 0,80 per km excl. BTW) en indien je een kok wenst ook een meerprijs voor de kok (€ 39,50 per uur excl. BTW).

Pakketten

Zeker bij het drankenpakket is het zo dat je voor het juiste aantal personen moet bestellen, doordat er een dranken onbeperkt pakket per persoon wordt aangeboden. Eveneens geldt dat voor de barbecuepakketten. Deze zijn door onze jarenlange ervaring zo samengesteld dat er voor het bestelde aantal personen voldoende vlees (en evt. vis) geleverd wordt.

We begrijpen je vraag, maar wij moeten en willen voldoen aan onze HACCP-regels en de regels van de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA). De koks werken voedselveilig en mogen geen eten achterlaten op de locatie. Dit is een regel die wij vanuit de NVWA hanteren. Zo weten wij zeker dat het vlees dat we hebben gebakken van goede kwaliteit is.  Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat het product op het moment van eten 100% voedselveilig is geproduceerd en verwerkt.

De pakketten zijn door onze jarenlange ervaring zo samengesteld dat je van het ene soort vlees (en evt. vis) meer krijgt dan van het andere soort. Hamburgers en saté zijn bijvoorbeeld hardlopers, deze zullen wij dan ook meer leveren dan bijvoorbeeld drumsticks.

Medewerkers (kok, barkeeper, medewerker bediening)

Ja, vanaf 50 personen zijn de kok en transportkosten bij de prijs inbegrepen. Als je ook het drankenpakket besteld hebt is ook de barkeeper (vanaf 50 personen) bij de prijs inbegrepen.  

De kok heeft gemiddeld voor de barbecue en buffet een uur opbouwtijd en een uur afbouwtijd nodig. Gemiddeld genomen duurt een barbecue 2,5 uur. Standaard is een kok dus 4,5 uur aanwezig.   Als de gasten over een langer tijdsbestek op de partij aankomen en de barbecue daardoor langer duurt, hebben wij graag dat je dit van tevoren doorgeeft bij de bestelling, om een meerprijs te voorkomen.

Ja, dit is in overleg mogelijk. De kosten van een kok bedragen € 39,50 per uur, waarbij je rekening dient te houden met een uur opbouwtijd voor aanvang van de barbecue en een uur afbouwtijd na afloop van de barbecue. Daarnaast betaal je bij een bestelling onder de 50 personen transportkosten a € 0,80 per kilometer retour.

Vegetarisch, halal of een dieetwens

Je kunt bij ons 1 pakket bestellen, je kunt het wel aanvullen met een vegetarisch pakket of halalpakket, houd daarbij rekening dat je dit alleen bestelt voor mensen met deze wens om te garanderen dat er van het hoofdpakket voldoende is. 

Ja, je kunt in overleg met ons een wijziging in het pakket doorgeven. Afhankelijk van de wijziging zal hier een meer- of minderprijs aan vast zitten.

Naast bovengenoemde dieetwensen zijn wij bekend met allerlei soorten allergenen. Catering Groep Nederland heeft hier de juiste certificering voor en volgt jaarlijks trainingen om voor elke voorkeur of allergie een geschikt pakket te kunnen samenstellen.   

Nee, die wordt er niet standaard bij geleverd. Wel bakken wij de dieetpakketten standaard op een aparte bakplaat en/of aluminium folie zodat deze gescheiden blijven van de rest.   In overleg  (en tegen een meerprijs) kunnen wij natuurlijk altijd een extra barbecue meenemen.

Voor vegetariërs hebben wij keuze uit twee soorten vegetarische pakketten, een vegapakket en een veganpakket. Ook hebben wij de mogelijkheden tot het aanbieden van halalpakketten. Geef bij de aanvraag van de barbecue aan hoeveel mensen er zijn die halal eten, dan nemen wij voor hen een passend pakket mee.

Verlengen drankenpakket

Ja, dat is mogelijk bij minimaal 50 personen voor € 3,50 p.p. per uur excl. btw. In deze prijs is per 100 personen standaard 1 personeelslid van CGN inbegrepen. De overige personeelsleden die op de partij aanwezig zijn worden doorberekend met een meerprijs van € 39,50 excl. btw per uur. Als je van te voren het gewenste aantal uren opgeeft en dat onveranderd blijft is er geen meerprijs voor personeel.

Ja, dat is mogelijk. Er is standaard een barkeeper inbegrepen vanaf 50 personen, maar als u bediening aan de tafels wilt dan is de meerprijs per extra medewerker voor de dranken € 39,50 per uur excl. BTW.

Betaling

Het wordt in het nieuwe jaar een stuk aantrekkelijker om je bedrijfsfeest op de werkvloer extra leuk aan te kleden. Naast dat de vrije ruimte van de werkkostenregeling in 2023 verhoogd is naar 3%, hebben de consumpties een nihil waardering wanneer een personeelsfeestje op de eigen werkplek gegeven wordt. Een motiverend gegeven om andersoortige herinneringen te maken op de plek waar je als collega’s vooral op een zakelijke manier de tijd doorbrengt. Ware het niet dat wij van Catering Groep Nederland gespecialiseerd zijn in het neerzetten van een sfeervol, onvergetelijk en uiteraard smaakvol event op welke locatie dan ook. Een goede sfeer op de werkvloer helpt voor een goede sfeer op diezelfde werkvloer op de werkdag nadat je je collega’s hebt ontmoet op een totaal andere ontspannen en sfeervolle manier. Natuurlijk onder het genot van lekker eten en drinken. Naast dat je het jezelf als werkgever makkelijk maakt, door met ons een winnende thuiswedstrijd te spelen, is het ook nog eens een stuk voordeliger omdat voor de consumpties, maar ook voor het amusement of andere kosten van het feest een nihilwaardering geldt. Wanneer er ook maaltijden worden gebruikt, geldt daar een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor. Dat bedrag kan tot het loon van de werknemer worden gerekend maar kan in plaats daarvan ook worden ondergebracht als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Interessant is het op zijn minst te noemen. Wil je meer weten of vind je het fijn dat we even meedenken, neem dan gerust contact met ons op. Voor ons is geen uitdaging te gek en denken we met lef en liefde mee hoe we die voetjes van de werkvloer krijgen en leggen we graag uit wat onze mogelijkheden zijn. 

Indien je bij ons een optie plaatst of een boeking doet ontvang je een orderbevestiging. Op basis van deze orderbevestiging vragen wij je een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag te doen. De rest van het bedrag word na afloop gefactureerd. 

Levering

Het maakt bij ons niet uit of je woont in de regio Veenendaal , Amersfoort , Barneveld of Lunteren of verder weg in bijvoorbeeld Amsterdam, wij leveren door heel Nederland. Alleen voor de Waddeneilanden en Zeeland berekenen wij een toeslag. Neem hiervoor contact met ons op. Vanaf 50 personen is het transport binnen ons leveringsgebied kosteloos. Onder de 50 personen word er een meerprijs gerekend van € 0,80 excl. BTW per kilometer retour.

Partyverhuur

Dat is zeker mogelijk, partyverhuurmaterialen verhuren wij in combinatie met onze cateringservice. Als je de partyverhuurmaterialen langer wilt gebruiken dan wij aanwezig zijn, bijvoorbeeld als wij alleen het buffet verzorgen, rekenen we een meerprijs voor het later ophalen van de spullen of een wachttijd voor de medewerker. Als het partyverhuur niet in 1 cateringbus past, worden er extra transportkosten berekend. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62