BBQ Apeldoorn

Wil jij een bbq in Apeldoorn organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Barbecue Catering Nederland aan het juiste adres. Wij ontzorgen  jou tijdens deze dag op alle vlakken die bij een barbecue in Apeldoorn komen kijken. Zelfs het bakken van de hapjes wordt voor jou geregeld door een van onze koks. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een zorgeloze barbecue in Apeldoorn? Lees dan verder! 

Bekijk alle pakketten

Jouw bbq cateraar in Apeldoorn

Doordat onze hoofdvestiging in Veenendaal is gevestigd, kunnen wij makkelijk een barbecue in Apeldoorn verzorgen. Als jouw bbq cateraar in Apeldoorn kunnen we naar elke gewenste locatie komen, of het nou op een afgehuurde locatie of in jouw eigen tuin plaatsvindt. We weten allemaal dat een barbecue organiseren tijdrovend kan zijn. Bij Barbecue Catering Nederland zorgen wij ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten van de barbecue. Vanaf 25 personen regelen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, van het opzetten van de barbecue tot het afruimen van de borden. 

Een barbecue in Apeldoorn zonder zorgen

Ontzorgen staat voor ons op nummer één, wij vinden het fijn als je zelf samen met jouw gasten kunt genieten van de avond onder het genot van een hapje en drankje. Samen met ons bespreek je alle mogelijkheden. Vervolgens wordt alles voor jou geregeld, zodat jij geen extra inkopen of andere dingen hoeft te regelen. Daarnaast is het ook mogelijk om extra materialen mee te nemen naar jouw barbecue in Apeldoorn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels, stoelen, partytenten of extra aankleding. Ben jij nog niet helemaal zeker van de locatie? Dat is géén probleem en we denken graag met je mee. Op onze website vind je verschillende opties voor een passende locatie.

Barbeque pakketten

Wat je ook zoekt voor jouw barbecue, we hebben voor iedereen een geschikte optie in ons diverse aanbod barbecue pakketten. Onze pakketten beschikken over veel opties. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten vlees en vis maar ook vega opties behoren tot de mogelijkheden. Voor kinderen hebben wij een speciaal kinderpakket, zodat ook de jongste gasten heerlijk kunnen genieten. Wij leveren graag een verrassende smaakbeleving voor jou en al jouw gasten.

Barbecuecatering Apeldoorn

Organiseer jij een barbecue in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op. Samen zullen wij al jouw wensen bespreken. Barbecuecatering Apeldoorn staat voor jou klaar! Wij regelen ook BBQ’s in de buurt van Hoevelaken, Nijkerk of Leusden. Heb jij jouw wensen al voor ogen, dan is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62