BBQ Hoevelaken

BBQ Hoevelaken

Een BBQ in Hoevelaken organiseren? Bij Barbecue Catering Nederland ben je aan het juiste adres. Of het nou gaat om een bedrijfsevenement of een bruiloft, wij zorgen dat jouw gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd. Zo kun je zelf ook samen met de gasten genieten van de heerlijk verzorgde catering. Bekijk hier ons aanbod:

Bekijk alle pakketten

BBQ catering Hoevelaken

Met BBQ catering in Hoevelaken zullen wij alle organisatorische taken uit handen nemen. Zo kan ook jij volop genieten van het evenement en je gasten. Wij leveren alle benodigde materialen, ook koken onze cateraars met lokale verse ingrediënten en ruimen uiteraard alles achteraf weer netjes op. Zo kun je volop genieten van jouw barbecue ervaring in Hoevelaken en van je gasten! 

Bekijk ook: omgeving Ede bbq en ontdek onze bbq specialiteiten in Tiel.

Persoonlijke kok bij jouw BBQ catering in Hoevelaken

Bij Barbecue Catering Nederland bestel je al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen zal onze professionele kok kosteloos en ter plaatse het vlees op de BBQ bereiden. Met BBQ catering in Hoevelaken worden alle gerechten vers bereid. Zo kunnen de gasten en jij genieten van de heerlijke smaak van het vlees, vis of groenten. Onze cateraars zullen ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Diverse BBQ pakketten

Wij bieden diverse BBQ pakketten aan die aan al jouw wensen tegemoetkomen. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten vis, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast bieden wij diverse salades en bijgerechten om de maaltijd aan te vullen. Onze pakketten zijn zeer geschikt voor elke gelegenheid, of het gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een bruiloft. Zowel zakelijk als particulier zijn wij in te schakelen.
Maak je partij helemaal compleet door ook te kiezen voor ons uitgebreide drankarrangement!

Maatwerk en flexibiliteit

Wij van Barbecue Catering Nederland begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden we maatwerk en flexibiliteit in onze barbecue catering service. Jij geeft ons jouw specifieke wensen en behoeften door en wij stemmen onze BBQ-pakketten daar op af. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met dieetvoorkeuren en allergieën. Onze ervaren BBQ cateraars kunnen zich perfect aanpassen aan elke situatie. Wij denken graag met je mee en stellen samen met jou een BBQ-menu samen dat perfect aansluit op het thema van je evenement en de voorkeuren van jouw gasten.

Neem contact met ons op!

Wil jij je gasten verwennen met smaakvolle barbecue catering in Hoevelaken? Neem dan vandaag nog contact op met Barbecuecatering voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. En hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze overheerlijke BBQ-pakketten en service.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62