BBQ Barneveld

In Barneveld zijn er genoeg fijne plekken om een BBQ te houden. Barbecue Catering Nederland helpt je graag met het regelen van jouw BBQ in Barneveld. Zoek je naar een BBQ voor een personeelsfeest of naar een BBQ voor de buurt? Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend pakket.

Bekijk alle pakketten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Barbecue Catering Nederland zijn de BBQ mogelijkheden eindeloos. Barbecueën zit in ons hart en ieder soort BBQ verzorgen wij met heel veel plezier! Je kunt voor de BBQ in Barneveld kiezen uit verschillende pakketten. Zit hier niet bij wat je zoekt? Een pakket op maat behoort ook tot de mogelijkheden, vraag ons er gerust naar!

Niet woonachtig in Barneveld, maar wel in Veenendaal, Amersfoort, Lunteren of een andere plaats in de buurt? Geen enkel probleem! Wij voorzien klanten door heel Nederland heen van hun cateringwensen.

Voor iedere gelegenheid

Ga je trouwen en wil je een informeel diner met een smakelijke BBQ? Dat kan! Wij regelen het eten en desgewenst de dranken graag voor je. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor de aankleding van je locatie, meubilair en tenten. We kunnen je veel uit handen nemen als je dat wilt. Maar ook voor de BBQ bij jou op de zaak ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hier kunnen we het totaal plaatje leveren. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en kun je volop genieten van de BBQ, je collega’s en de gezelligheid! 

Compleet verzorgd

Voor jouw BBQ in Barneveld regelen we alles van begin tot eind. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, de BBQ, het eten èn de kok. Bij een bestelling vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Heb je een kleinere groep? Maak je geen zorgen, ook dan komt de kok gewoon mee, hiervoor vragen we dan € 39,50 per uur. Na afloop ruimen we op en nemen we alles (met uitzondering van het afval) weer mee. Dat scheelt jou weer afwas en schoonmaak! 

Extra mogelijkheden

Je kunt de BBQ in Barneveld nog uitbreiden met de volgende opties:

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hieronder. We kijken er naar uit om je van dienst te zijn!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62