BBQ Tiel

BBQ Tiel

Heb jij zin in een heerlijke barbecue? Bij Barbecue Catering Nederland kunnen wij jouw barbecue in Tiel verzorgen. Wij hebben een breed assortiment barbecue pakketten waaruit je kan kiezen. Zo hebben we voor elke gelegenheid wel een passend pakket.

Bekijk alle pakketten

BBQ Catering Tiel

Onze hoofdvestiging is gevestigd in het midden van het land, namelijk in Veenendaal. Vanuit Veenendaal verzorgen wij barbecues door het hele land. Daardoor kunnen wij op een door jou zelf gekozen locatie een barbecue in Tiel komen verzorgen. Vaak kost een barbecue organiseren wat tijd, daarin ontzorgen wij jou graag. Barbecue Catering Nederland regelt vanaf 25 personen de barbecue tot in de puntjes. Van het opzetten van een tent tot het afwassen van de borden, niks is ons te veel.

Niet alleen in Tiel verzorgen wij jouw barbecue maar ook: Hoevelaken bbq, Veghel bbq catering, verzorgde bbq Amterdam, bbq specialiteiten Den Bosch, verzorgde bbq Den Haag, compleet verzorgde bbq in Ede, verzorgde bbq Gelderland, bbq catering huren Nieuwegein, bbq organiseren Rotterdam en omgeving Utrecht bbq catering.

BBQ van a tot z

Wij houden graag rekening met al jouw wensen, of het nu gaat om een tuinfeest of een evenement, wij staan voor jou klaar. Wij regelen niet alleen de barbecue, maar wist je al dat we ook kunnen zorgen voor andere benodigdheden? Bij ons heb je de mogelijkheid om ook partymaterialen te huren. Denk hierbij aan stoelen, podia, verlichting of aankleding.

Drankarrangement

Naast het verhuren van partymaterialen, kunnen wij jouw barbecue in Tiel ook in combinatie met een drankarrangement verzorgen. Je wilt immers ook dat jouw gasten een lekker koud drankje kunnen nuttigen. Bij onze drankarrangementen zijn ook de materialen inbegrepen, zoals de glazen, koelingen en de tapinstallatie. Én de schoonmaak achteraf? Ook die nemen wij voor onze rekening. Het drankarrangement kan je afnemen vanaf € 9,50 per persoon.

Inhoud van het drankarrangement

Ons drankarrangement bestaat uit verschillende frisdranken, zoals Pepsi Cola en 7UP, water, bier en wijn (zoet en droog). Heb je iets anders voor ogen, zoals verse sappen of koffie en thee, neem dan even contact met ons op. We denken graag mee met jouw ideeën voor een barbecue in Tiel.

Jouw bbq in Tiel

Wij bespreken graag samen met jou alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via ons contact formulier. Wil je graag een prijsopgave ontvangen voor jouw barbecue in Tiel? Vraag dan onze offerte aan.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62