BBQ Nijmegen

Een BBQ in Nijmegen organiseren? Bij Barbecue Catering Nederland in Nijmegen ben je aan het juiste adres. Wij bieden volledige service van begin tot het eind. Dit is inclusief een kok die op locatie heerlijke BBQ maaltijden bereidt. 

Bekijk alle pakketten

Jouw BBQ cateraar in Nijmegen van begin tot eind

We begrijpen dat het regelen van een barbecue evenement tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een volledige service aan van begin tot eind. Bij Barbecue Catering Nederland ontzorgen we je vanaf de opzet van de barbecue, tot het opruimen van alles achteraf. Zo kan jij genieten van je evenement zonder je zorgen te maken over het eten of de logistiek.

Persoonlijke kok bij jouw BBQ catering in Nijmegen

Bij Barbecue Catering Nederland bestel je al vanaf 25 personen. En vanaf  50 personen zal onze professionele kok gratis en ter plaatse het vlees op de BBQ bereiden. Met BBQ catering in Nijmegen worden gerechten vers bereid. Zo kunnen jij en je gasten genieten van de heerlijke smaken van het vlees, vis of groenten. Onze koks zullen ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. 

Diverse BBQ pakketten

Wij bieden diverse BBQ pakketten aan die aan al je wensen tegemoet komen. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast bieden wij diverse salades en bijgerechten aan om de maaltijd compleet te maken. Onze pakketten zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een bruiloft. Maak je partij compleet door ook te kiezen voor ons uitgebreide drankenarrangement!

Jouw partner voor barbecue catering in Nijmegen

Wil jij een geslaagd bbq feest organiseren in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor je klaar! Wij verzorgen catering door heel Nederland. Ook voor BBQ catering in Apeldoorn, of BBQ catering in Wageningen kan je bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62