BBQ Arnhem

Weer of geen weer, bbq’en in Arnhem is  eigenlijk altijd wel een goed idee. Ben je ooit uitgenodigd op een bbq waar je vervolgens totaal geen zin in had? Nee, wij ook niet. We kunnen dus zeggen dat een bbq vrijwel altijd een geslaagd feest is, maar hoe geslaagd? Dat is de vraag. Wil jij een onvergetelijk feest voor jezelf en jouw gasten organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze overheerlijke hapjes en uitstekende service maken jouw feest een waar spektakel waar nog lang over gesproken wordt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk alle pakketten

Een BBQ organiseren in Arnhem

Doordat wij zelf in Veenendaal zitten, is het voor ons geen moeite om een bbq op vrijwel iedere locatie in Arnhem te regelen. Of het nou een feest in de achtertuin bij je thuis is of een afgehuurde zaal. Voor ons is niets te gek. Naast de locatie maakt ook het seizoen ons niets uit. Zoals eerder aangegeven is een bbq altijd een goed idee. Veel mensen pakken de grill er liever in het voorjaar en de zomer uit, maar een winterbarbecue heeft zijn eigen ongekende charmes. Wij kunnen je ook helpen als het gaat om het zoeken naar de juiste locatie. Het is niet altijd gemakkelijk om de perfect locatie te vinden, zeker niet last minute. Wij daarom hebben namelijk verschillende opties op onze website staan.

BBQ Arnhem

 

 

 

 

Jij hoeft alleen nog maar te genieten

Een avond zonder zorgen waar jij je volledig kunt focussen op je gasten? Daar zorgen wij voor met onze totale ontzorging. Wij hebben een partymanager die met jou in overleg de perfecte avond organiseert. Vervolgens neemt hij of zij alle touwtjes in handen. Jouw handen zijn in dit geval vrij om te genieten van de hapjes en een lekker glas wijn. Naast het managen van jouw bbq in Arnhem kunnen wij ook zorgen voor extra materialen. Denk hierbij aan:

  • Partytenten
  • Stoelen
  • Tafels
  • Podia

Een ruimte keuze aan bbq pakketten

Waar je ook van houdt, het zit vast tussen onze bbq pakketten. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment. Zijn jouw wensen zo specifiek dat het er niet als een pakket tussen staat? Geen enkel probleem, wij horen graag wat je precies zoekt en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

BBQ Buffet met salades

 

 

 

 

Een goed verzorgde bbq in Arnhem organiseren?

Bij Barbecuecatering zorgen we ervoor dat je een goed verzorgt bbq feest in Arnhem organiseert die je gasten en jijzelf niet snel zullen vergeten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen!