BBQ Houten

Een bbq catering regelen is niet niks. Daarom willen wij deze zorg graag uit je handen nemen! BBQ Catering Houten doet dit al jaren met veel plezier en passie. Wij zijn ervoor om het volledige cateringproces op ons te nemen. Wij zorgen ervoor dat je een heerlijke en vooral onvergetelijke barbecue hebt, samen met onze kok, die er van begin tot eind bij is!

BBQ cateraar Houten

Bij Barbecuecatering snappen wij maar al te goed dat niet alleen het eten goed moet zijn voor een succesvolle barbecue. Je hebt natuurlijk ook een gezellige sfeer nodig, samenzijn en het genieten van het gezelschap. Het is de missie van ons personeel om er niet alleen voor te zorgen dat het eten lekker is, maar dat de sfeer net zo gezellig is!

Een greep op wat wij bieden

Al onze BBQ-pakketten zijn met zorg en liefde samengesteld. Wij bieden de keuze aan vlees, vis, vegetarische opties en bijgerechten. Dit krijg je allemaal in een compleet verzorgde barbecue. Al onze ingrediënten worden lokaal verzameld, en zijn van de beste kwaliteit. Als de barbecue voor een grote groep vanaf 50 personen is, dan zorgen wij ervoor dat er kosteloos een kok mee komt die ter plekke het eten vers bereid.

BBQ catering Houten

Het maakt bij Barbecue catering niet uit om wat voor evenement het gaat. Het kan gaan over een bruiloft, bedrijfsfeest, een familiebijeenkomst of een ander evenement, onze BBQ service is geschikt voor alle grotere groepen. Wij hebben hier al jaren ervaring in, en met ons team zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld is.

Naast Houten bieden wij ook barbecue catering op de volgende locaties: barbecue catering in Veghel, lokale bbq Den Bosch, ontdek onze bbq catering Ede, barbecue provincie Gelderland, barbecue specialiteiten Nieuwegein, barbecue cateraar huren Rotterdam en compleet verzorgde bbq in Tiel.

Barbecue op maat

Wij snappen dat elk evenement anders is, en dat hier andere wensen aan vast zitten. Denk bijvoorbeeld aan: allergieën, speciale thema’s of voorkeuren. Wij nemen je wensen serieus en we zullen je offerte hierop ook passend aansluiten. Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van veel verschillende barbecues en zorgen er altijd voor dat alles haarfijn wordt geregeld.

Contact opnemen met Barbecue catering Houten

Met jarenlange ervaring in de cateringbranche hebben we de expertise opgebouwd om jouw barbecue tot een succes te maken. Onze BBQ-pakketten zijn samengesteld met zorg en aandacht voor detail en maken gebruik van de heerlijkste lokale producten. Na afloop ruimen onze medewerkers alles weer op. Zo wordt jij volledig ontzorgd. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62