BBQ Zeist

Zoek jij een partij voor het organiseren van een barbecue voor kleinere of grote groepen? Barbecue catering Zeist is dé cateraar die je zoekt! Wij organiseren al jaren met alle plezier barbecues. Wij verzekeren je van top service van A tot Z. Onze kok komt op locatie mee, en zorgt voor overheerlijke gerechten.

Bekijk alle pakketten

Barbecue Cateraar Zeist

Een barbecue catering is pas succesvol als genieten en samenzijn duidelijk te voelen zijn. Wij vinden dat bij bbq catering Zeist enorm belangrijk. Als jouw BBQ cateraar zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk evenement hebt, vol geluks- en genotsmomenten. Onze koks zijn altijd bezig met het verbeteren van onze gerechten. Wij willen namelijk dat het eten je bij blijft. Dit proef je ook terug in onze gerechten. Deze zitten bomvol liefde en creativiteit! 

Barbecue catering op maat

Als je op zoek bent naar een partij voor barbecue catering, dan heb je daar waarschijnlijk speciale wensen voor. Elke catering en elk evenement is natuurlijk anders. Of het nu gaat om dieetwensen, thema’s of extra service nodig heeft, dan staan wij voor je klaar om aan je eisen te voldoen. Wij passen onze offertes aan naar de wensen van de klant! Heb je buiten de barbecue nog partyartikelen nodig? Geen probleem! Je kan gebruik maken van onze partyservice!

Divers aanbod aan pakketten

Wij bij Barbecue Catering Zeist hebben een ruim aanbod aan pakketten. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan: vlees, vis, vegetarische opties en bijgerechten. Onze kwaliteit staat voorop, dus vandaar dat wij ook alleen met de beste ingrediënten werken. Als je een barbecue wilt voor een grote groep vanaf 50 personen, dan komt er kosteloos een van onze koks om alles ter plekke vers voor je te bereiden.

BBQ catering Zeist

Of je nu een bedrijfsfeest, een bruiloft, een familiebijeenkomst of een ander evenement organiseert, onze BBQ catering in Zeist is geschikt voor grote groepen van elke omvang. We hebben ruime ervaring in het verzorgen van barbecues voor diverse gelegenheden en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast Zeist bieden wij ook een bbq cateraar Houten en lokale bbq cateraar Veghel.

Neem contact op met BBQ Catering Zeist

Met jarenlange ervaring kan je ons erop vertrouwen dat wij jouw barbecue tot een waar succes maken. Al onze bbq-pakketten zijn met zorg en liefde samengesteld en wij gebruiken alleen de beste lokale producten. Je hoeft zelf ook niet te denken aan opruimen. Dit wordt door ons team volledig voorzien. Je hoeft je dus echt alleen bezig te houden met de gezelligheid en het lekkere eten! Neem vandaag nog contact met ons op als je vragen of specifieke wensen hebt. Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte voor je opstellen!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62