BBQ Veghel

BBQ Veghel

Veghel staat bekend om zijn bedrijvigheid en is een echte ondernemersplaats. Wil jij een barbecue in Veghel organiseren voor jouw bedrijfsfeest of evenement? Dan ben je bij Barbecue Catering Nederland aan het juiste adres. Wij verzorgen graag jouw compleet verzorgde barbecue op een door jou zelf gekozen locatie. Of dit nu op een bedrijventerrein is of bij jullie thuis in de tuin.

Bekijk alle pakketten

BBQ catering Veghel

Wij begrijpen dat je al druk genoeg bent met andere dingen. Wij nemen graag het werk voor jouw barbecue in Veghel uit handen. Wij verzorgen compleet verzorgde barbecues door heel het land en je kan kiezen uit verschillende pakketten. Deze pakketten zijn met liefde door ons hardwerkende team samengesteld. Je kan kiezen uit pakketten zoals Italiaans, Oosters of oer- Hollands. Maar u kunt ook kiezen uit foodcorners, zo kunnen jouw gasten gezellig rondlopen en samen eten. Je bekijkt de pakketten makkelijk op onze pakkettenpagina.

Barbecue vanaf 25 personen

We verzorgen barbecues vanaf 25 personen, hierbij is het mogelijk om het transport van de benodigdheden door ons te laten vervoeren. Daarnaast kan ook een van onze koks – tegen een meerprijs- de gasten een smaakvolle beleving bieden. Vanaf 50 personen zijn het transport van de benodigdheden en de kok op locatie, bij de prijs inbegrepen. Bij Barbecue Catering Nederland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze gerechten worden vers bereid, zodat jij en jouw gasten onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke bbq in Veghel.

Organiseer je een barbecue op een andere locatie dan Veghel? Dat is geen probleem! Je kunt ook kijken op: bbq specialiteiten Wageningen, bbq Zeist, lokale bbq-expertise Tiel en bbq specialiteiten Eindhoven.

Maak jouw barbecue compleet

Naast het organiseren van barbecues, verhuren we ook partymaterialen. Denk bijvoorbeeld aan statafels, verlichting, verschillende soorten stoelen, lounge accessoires en aankleding voor op tafel. Als je ervoor kiest om tafels te huren, dan worden de tafels geleverd met linnen kleden of hoezen. Het linnen is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo zorgen we er samen voor dat jouw barbecue in Veghel compleet is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het partymateriaal? Bekijk dan eens onze partyverhuur pagina.

Jouw BBQ in Veghel

Heb jij een barbecue in Veghel op de planning staan? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden samen te bespreken of vraag een offerte aan. Wij staan te popelen om jouw barbecue tot in de puntjes te verzorgen.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62