BBQ gerechten voor grote groepen

Het organiseren van een BBQ-feest voor een grote groep vereist een goede voorbereiding. Om ervoor te zorgen dat je barbecuefeest een succes wordt, is het essentieel om voldoende borden, bestek en barbecues te hebben, evenals voldoende koelruimte om het vlees vers te houden. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van je gasten en te zorgen voor voldoende variatie in BBQ-gerechten. In dit blog geven we je suggesties voor BBQ-recepten die perfect zijn voor grote groepen. Kies voor gemak en ontzorging met onze bbq pakketten. 

Bekijk onze pakketten

Saté

Saté is een heerlijk en eenvoudig BBQ-gerecht dat geliefd is bij veel mensen. Marineer stukjes kip, varkensvlees of rundvlees in een zelfgemaakte marinade en rijg ze aan stokjes. Grill de saté op de BBQ tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn. Serveer met pindasaus, stokbrood en een frisse salade.

Gegrilde zalm

Gegrilde zalm is een gezonde en makkelijke keuze voor de barbecue. Marineer de zalm van tevoren in een zelfgemaakte marinade en grill de filets op de BBQ tot ze gaar zijn. Serveer de zalm met gegrilde groenten en een frisse salade.

Procureur

Een sappige procureur is een heerlijk barbecuegerecht dat snel te bereiden is en een echte traktatie is voor je gasten. Breng de procereur op smaak met zout en peper en grill hem op de BBQ tot hij mooi bruin en gaar is. Serveer hem met gegrilde groenten en aardappelsalade.

Groentespiesjes

Voor vegetarische gasten zijn groentespiesjes een gezonde en smakelijke optie. Snijd verschillende soorten groenten, zoals paprika’s, courgettes, champignons en uien, in gelijke stukken en rijg ze aan stokjes. Marineer de groentespiesjes met olijfolie, zout en peper en grill ze op de BBQ tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn.

Een ontspannen en geslaagd barbecuefeest

Een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagd barbecuefeest voor grote groepen. Door vooraf na te denken over de smaakvoorkeuren van je gasten en te bepalen welke gerechten geschikt zijn voor een barbecuefeest, zet je al een belangrijke stap richting succes. Bij Barbecuecatering.nl begrijpen we dat het organiseren van een barbecue voor een grote groep nog steeds een uitdaging kan zijn. Daarom staan wij voor je klaar om je volledig te ontzorgen en te zorgen voor alle benodigdheden, zoals een breed scala aan barbecuepakketten, partytenten, tafels, stoelen, bestek en decoratie. Met onze hulp kun je vol vertrouwen genieten van een ontspannen en geslaagd barbecuefeest voor grote groepen.

Offerte aanvragen


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62