Tips om bedrijfscatering betaalbaar te maken

Business catering hoeft niet altijd overdreven te zijn. In feite kan je vrijwel elk bedrijfsevenement professioneel laten cateren voor weinig meer dan het je zou kosten om het eten zelf te maken. Met een professionele cateraar besparen jullie veel tijd, moeite en geld. Barbequecatering levert je eten, zet het klaar, zorgt voor alle nodige service en ruimt op als je klaar bent.  Zo kunnen we samen jullie bezoekers smaakvol, goed bereid voedsel serveren. En als je onze eenvoudige en doeltreffende tips volgt, kunnen jullie cateringkosten tot een minimum beperken.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Kies kosteneffectieve menu-opties

Jouw cateringkosten hangen uiteindelijk af van de kosten van de ingrediënten en de tijd en moeite die de cateraar moet investeren in de bereiding. Sommige gerechten en keukensoorten zijn minder duur om te bereiden – en dat helpt je kosten te drukken. Onze proef en ervaar pakketten kunt u al bestellen voor €15,95 p.p. 

Kies voor een buffet

In de meeste gevallen zal het serveren van een buffet de kosten ook laag houden. Met een foodcorner kan je op een leuke manier veel verschillende gerechte aanbieden. Daarnaast kunnen je gasten alleen het voedsel en de porties nemen die ze willen.

Bestel alleen wat je nodig hebt

Bij de voorbereiding van een zakelijk cateringevenement zijn zakelijke klanten geneigd meer eten te bestellen dan ze nodig hebben. De reden om te veel te bestellen is begrijpelijk – je wilt nooit te weinig eten hebben – maar in de meeste gevallen is het niet nodig. Praat met je bedrijfscateraar over hoeveelheden, gebaseerd op het aantal deelnemers aan jouw evenement. Barbecue catering kan de juiste hoeveelheden voor jullie bepalen. Wij zorgen ervoor dat je genoeg hebt om iedereen goed te voeden.

Vraag je ons gerust om budgetvriendelijke tips

Aarzel niet om met ons te praten en uit te leggen dat je met een beperkt budget werkt. Wij doen graag aanbevelingen voor bepaalde menu’s met een hoge impact en lage kosten. Wij zijn gespecialiseerd in het zo stressvrij mogelijk maken van jouw evenementen en behandelen elk aspect van je evenement.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62