Barbecue aan huis

Ben je op zoek naar een barbecue aan huis? Zoek niet verder! Barbecuecatering is specialist in het verzorgen van een barbecue aan huis. We verzorgen graag de complete barbecue zodat jij kunt genieten van je feestje! 

Vanaf 25 personen barbecue aan huis

Een familiefeestje? Of een BBQ met je buren? Bij ons bestel je al vanaf 25 personen de barbecue bij jou thuis. En vanaf 50 personen komt kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. 

Uitgebreide BBQ aan huis

Barbecuepakketten voor BBQ aan huis

Met onze jarenlange ervaring en passie voor barbecueën, hebben we een onderscheidend barbecueconcept ontwikkeld. Voor elke budget en iedere smaak hebben we een pakket samengesteld. Bekijk onze pakketten hier! Wil je liever iets anders? Laat het ons weten! 

De zekerheid van mooi gegrilld vlees

Wij leveren barbecue aan huis. Alle materialen, inclusief de gasbarbecue zijn inbegrepen bij onze prijs. Wil je graag een kok die de barbecue verzorgt? Dat kan! Vanaf 50 personen komt de kok kosteloos mee aan huis. Onder de 50 personen rekenen we voor de kok een meerprijs a € 37,50 per uur. Laat je inspireren en bespreek met ons je wensen!

Compleet verzorgde barbecue

Wil je een compleet verzorgde barbecue? Maak dan gebruik van onze uitbreidingsmogelijkheden. Je maakt je feest compleet met ons drankenarrangement, partyverhuur en onze eventmanager.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Maak hier je keuze.

Offerte aanvragen

Meer informatie