BBQ Eindhoven

Een BBQ in Eindhoven organiseren voor een gezellig tuinfeest, bedrijfsevenement of een bruiloft? Bij Barbecue Catering Nederland ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring met onze BBQ catering. Bekijk hier ons aanbod:

Bekijk alle pakketten

BBQ catering Eindhoven

Met BBQ catering in Eindhoven nemen wij alle organisatorische taken uit handen. Zo kan jij volop genieten van het evenement en je gasten. Wij leveren alle benodigde materialen, koken met verse lokale ingrediënten en ruimen achteraf alles weer netjes op. Zo kan jij vollop genieten van jouw barbecue ervaring in Eindhoven en van je gasten!

Barbecue vanaf 25 personen

Bij kan je een barbecue pakket al vanaf 25 bestellen. Wil je je gasten verrassen met een culinaire sensatie? Kies dan voor een barbecue met kok in Eindhoven. Onze getalenteerde koks staan klaar om de meest smaakvolle gerechten live te bereiden, terwijl jij ontspannen kunt genieten van het gezelschap. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het tranport geheel kosteloos. 

Verse ingrediënten

We hechten veel waarde aan variatie en kwaliteit. We bieden diverse pakketten aan met een uitgebreide keuze aan vlees, vis en vegetarische opties. Zo is er voor ieder wat wils. Een greep uit onze pakketten: 

  • Zomeraanbieding
  • Proef en Ervaar
  • Geniet en Beleef
  • Smaakvol en Compleet 
  • Met Lef en Liefde

BBQ catering Eindhoven voor grote groepen

Organiseer je een barbecue voor een grote groep in Eindhoven? Geen probleem! Onze BBQ catering is perfect geschikt voor evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een familiebijeenkomst of een jubileum, wij zorgen ervoor dat iedereen geniet van een heerlijke en verzorgde barbecue in Eindhoven.

Verzorgde barbecue in Eindhoven

Met barbecue catering in Eindhoven zul jij zeker een indurk maken op je gasten. Wij nemen graag het werk uit handen en zorgen voor een geslaagd feest. Wens je meer informatie over onze mogelijkheden of wil je je wensen met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen